Booking

Booking

Bru & Vali Umbra

Bru & Vali Umbra prezinta "Visatori" - un concept de spectacol cu MC si live looping performance. Spectacolul dureaza 2h plus si se incadreaza in spectrul de main act si after party. "Visatori" este nerestrictionabil din punctul de vedere al varstei. 

Vali Umbra,

Este un artist din Bucuresti in varsta de 34 de ani care a sustinut proiecte ca: Fratii Grime, Subcarpati, Fantome, Argatu ca MC sau song writer, producator, co-producator, liricist, inginer de sunet.

Bru,

Este un artist din Bucuresti in varsta de 39 de ani care a sustnut proiecte ca: Madalina Pava, Damian Draghici, Subcarpati, Fantome, Fratii Grime, Blanoz, L’orchestre de Roche, Morandi, UDDI, Love Hertz, etc... ca producator muzical sau live performer , producator, song writer, liricist, chitarist, basist, keyboardist, aranjor, inginer de sunet FOH, inginer de mix, sau inginer de master.

Bru & Vali Umbra s-au alaturat in mod natural într-un moment în care pasiunea amândorura a coincis cu drive-ul de a cânta oamenilor, aproape de ei, în mod visceral, totul facut live in looping, fiecare spectacol oferind o muzica unica, de fiecare data.

Video-ul “Visatori” dezvaluie si modul in care ei produc muzica. Astfel se legitimeaza prezenta lor in planul cultural romanesc, ca proiect, cu intentia de a contribui cu pasiunea lor de a celebra viata.

Aici poate fi vazut videoclipul single-ului nostru :  https://www.youtube.com/watch?v=5m_Aoko1JkU  

Live @ Guerrilla Radio :  https://www.facebook.com/radio.guerrilla/videos/2376030272491370/?q=Vali%20Umbr%C4%83%20radio%20guerrilla&epa=SEARCH_BOX  
 
Live @ J’ai Bistrot : https://www.youtube.com/watch?v=DzfuhhUYTX4&t=1129s
 

Soundcloud : https://soundcloud.com/valiumbra