Evenimente

Evenimente

4 Mar

Les Elephants Bizarres - Concert & Lansare videoclip "The Boys"

The Boys are gonna make it!

Elefane si elefani, va asteptam intr-o tinuta cat mai masculina pentru a urmari drumul turmei bizare catre lansarea celui de-al doilea videoclip Les Elephants Bizarres, pe 4 martie 2011, incepand cu orele 21:00 la KulturHaus. JijiEvent si Tuborg va intampina cu o bere la cea mai asteptata lansare a lunii martie!

Trompa sus pentru al treilea single de pe albumul “Hello”: „The Boys”! Dupa ce “Hello sa...ys the devil”, “Have no fear” si “Mushroom girl” au urcat in primele locuri in clasamentele radiourilor nationale, unde au si ramas in heavy rotation cateva saptamani, acum a venit si momentul pentru The Boys! In aceeasi directie indie si cu aceleasi note de funk, disco si electro, Les Elephants Bizarres isi prezinta al treilea single si ultimul material video, o poveste simpatica, plina de intelesuri si simboluri pe care asteptam sa le descoperiti!
Nae, Catalin, Mihai, Claudiu si Stefan si-au jonctionat destinele in directia muzicala in 2007, cand au reusit sa acapareze atentia in cele mai mari orase din tara si a inceput creionarea proiectului „turmei bizare”. Pana acum, sarmul muzical indie-rock si sunetele funk ale Les EB i-au adus pe acestia pe aceeasi scena cu Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini. Care sunt proiectele de viitor ale Turmei Bizare?
“Suntem decisi sa scoatem inca un album in toamna. Piese avem, ne vom retrage intr-o pestera si vom iesi de acolo cu un alt produs si cu trompa sus, fireste”, spun baietii in interviul acordat saptamana trecuta pentru comunitatea Tilllate.

Dupa succesul celorlalte single-uri si al videoclipului “Hello”, acum este randul “The Boys” sa iasa la rampa, atat pe radio, cat si pe TV, prin noul videoclip ce va fi lansat pe 4 martie 2011, la Kulturhaus! Care ar fi povestea clipului?
“Suntem o trupa si incercam sa facem muzica orice s-ar intampla. De la ideea asta pleaca si povestea din videoclip. Ne-am dorit o poveste despre camaraderie si curaj, depre locuri si intamplari care sa ne tina cat mai departe de realitate”, declara Mihai (Les Elephants Bizarres), intr-un interviu exclusiv pentru www.tilllate.com Romania.
Pe 4 martie in deschidere vor canta Antarctica si va asteptam cu tot dragul sa vedem impreuna ce fac „The Boys”!
Pretul unui bilet este de 25 RON (o bere Tuborg inclusa).
Visuals: Dan Vezentan (New Folder)