Booking

Booking

DJ Limun

Dj Limun reprezinta poate unul dintre cei mai buni DJ din tara noastra. Cu o cariera poate nu atat de lunga pe cat de tumultoasa, referitor la evenimente si colaborari, in cei 7 ani de activitate ( precum o spune si artistul ), acest simplu, dar remarcabil artist, a reusit sa cucereasca cu mic cu mare lumea muzicii. Pornind din pantecul frumosului oras Timisoara, pe la o varsta destul de frageda de 16 ani, pe cand altii umblau cu prostii si bravisme, el a preferat lumea "turntablism-ului".

Colaborarile sale nu au fost deloc neinteresante sau lipsite de "putere" si "expresivitate" fiind vorba de colaborari cu artisti precum: Specii, Kazi Ploae, Adn, Raku, Alexandrina, Pax IG, Zmili, Criss Blaziny, Silent Strike, Sisu, Omu Gnom, Chimie si multi altii. Aducem aminte si ca artistul a facut parte din trupa Subcarpati. Bucurestiul i-a deschis artistului noi cai spre un succes inevitabil, reusind in cele din urma sa isi etaleze skills-urile ca invitat al unor evenimete extraordinare, festivaluri precum : Summer Jam, Iarmaroc, TmBase, J’ai-lectro unde a deschis show-urile unor artist i cu nume grele ca JFB, Afu-Ra, Sadat X, Phi Life Cypher etc.

Acest artist tanar, dar cu toate astea aproape de apogeul carierei sale, a umplut multe cluburi, pub-uri, sali cu sound-ul sau hipnotizant. Fie ca vorbim despre orase mai mici din Romania,capitala sau Europa, Dj Limun si-a lasat amprenta cam peste tot pe unde a invartit macar odata placa. Fie ca vorbim despre muzica hip hop, electro, breakbeat, DnB, glitch sau ghetto funk, acest Dj a reusit intotdeauna sa ofere vibe-ul perfect.

Materialele scoase pana in prezent, precum EP-ul "Lee Scratch Moon’ (2014) , Lee Moon Gold (2013) " si Mixtape-urile"The adventures of Lee Moon (2010)" , ’’The Secrets of Lemon (2009)’’, dar si o multitudine de sesiuni de scratch-uri sau piese lansate pe YouTube au aujuns la urechile ascultatorilor, facand astfel numele de "Dj Limun" si mai cunoscut.

Mi-as permite sa spun ca acest DJ/ Turntablist creaza muzica prin suflet, imaginatie si inspiratie nemarginita. Nu este destul sa te joci cu o placa sau doua si sa invarti de doua butoane, ai nevoie de indemanare, imaginatie, feeling, spirit, dorinta de creatie si adoratie a sunetului bun, calitati si atuuri pe care acest tanar artist le detine si le stapaneste cu desavarsire.

Drumul acestui DJ inovator abia a inceput. This is the beginning of a new era!